شرکت بازیافت واسقاط اشترانکوه الیگودرز با کد ۳۵۱۲ با مدیریت آقای علیرضا گودرزی شهر الیگودرز مستقر است و هدف اصلی آن ارائه خدمات در گستره شرق لرستان است اما آماده خدمت رسانی به همه هموطنان متقاضی بازیافت و اسقاط خودرو خود هستند میباشد.
آدرس شرکت بازیافت و اسقاط اشترانکوه الیگودرز :
الیگودرز میدان شهید سلیمانی کیلومتر 3جاده قدیم ازنا
تلفن : 06643331515
آدرس شرکت بازیافت و اسقاط اشترانکوه الیگودرز در اینستاگرام
چرا باید خودرو اسقاط شود
خودروهای فرسوده یکی از مسائل بسیار مهم و جدی در حوزه حملونقل محسوب میشود. این خودروها از لحاظ مصرف سوخت و آلودگی هوا، وسایل بسیار پرهزینه و مضری به شمار میروند که باید از چرخه ناوگان حملونقل درون و برون شهری خارج شوند. در طرح تعویض خودروهای فرسوده، دارندگان این وسایل نقلیه باید به مراکز مجاز اسقاط خودرو مراجعه کرده و فرایند اسقاط خودروی خود را به انجام رسانند. در کشورمان حدود 210 مرکز اسقاط خودرو در استانهای مختلف کشور وجود دارد.
ترکیه با جمعیتی برابر با کشور ما مصرف سوختی برابر با ۱۰ میلیون لیتر در روز دارد در حالی که این رقم برای ایران ۱۱۰ میلیون لیتر بنزین در روز است. یکی از دلایل اصلی چنین مصرف سوختی به خودروهای فرسوده و ناوگان حمل و نقل عمومی فرسوده باز میگردد.
سن فرسودگی خودروها چقدر است؟
سن فرسودگی خودروها در زیر بیان شده است. بر طبق دادههای زیر، شما میتوانید آن سالی را که خودرویتان به سن فرسودگی میرسد، مشخص کنید. دقت کنید سن فرسودگی خودرو از تاریخ تولید خودرو محاسبه میشود.
- خودروهای سواری شخصی: 20 سال
- خودروهای سواری دولتی: 15 سال
- مینیبوسها: 15 سال
- خودروهای تاکسی: 10 سال
- اتوبوس درون شهری: 10 سال
- اتوبوس برون شهری: 15 سال
- وانتها: 15 سال
- کامیونهای کشنده: 25 سال
- موتورسیکلتها: 10 سال
شرایط اسقاط خودروهای فرسوده
برای اینکه مشخص شود، خودرویی فرسوده است و نیاز به ورود به فرایند اسقاط دارد، عوامل مختلفی در نظر گرفته میشود. برای نمونه، عوامل زیر در احتساب سن فرسودگی خودرو نقش دارند:
- میزان آلایندگی وسیله نقلیه
- پایینبودن سطح ایمنی خودرو
- و… .
برای اینکه خودرویی وارد فرایند اسقاط شود، باید در دسته فرسودهها قرار بگیرد. وامی هم به دارندگان این خودروها داده میشود تا بتوانند با سپردن خودروی خود به فرایند اسقاط و خارجشدن از دور، وسیله دیگری تهیه کنند. البته باید بدانید که اسقاطکردن خودرو هزینهای در حدود ۷ میلیون تومان دارد و وامی که به صاحبان این خودروها بعد از اسقاط تعلق میگیرد، در حدود ۵۰ تا ۷۰ میلیون است.
چه خودروهایی میتوانند در این طرح شرکت کنند:
- خودروهای فرسوده سواری مدل ۱۳۶۱ تا ۱۳۸۵
- خودروهای فرسوده وانتبار مدل ۱۳۶۱ تا ۱۳۸۵
- خودروهای فرسوده مینیبوس مدل ۱۳۷۰ به قبل
- خودروهای فرسوده اتوبوس مدل ۱۳۷۰ به قبل
- خودروهای فرسوده کامیون مدل ۱۳۷۰ به قبل
طرح نقدی خودروهای فرسوده
طرحهایی برای از میانبرداشتن خودروهای فرسوده در نظر گرفته شده است. این طرحها، صاحبان وسایل نقلیه فرسوده را به سمت خارجکردن آنها از دور تردد تشویق میکنند. برای نمونه طرحی موسوم به «طرح نقدی» وجود دارد که طی آن، دولت از راه مراکز اسقاط خودروهای فرسوده، وسایل نقلیه را تحویل میگیرد و با ارزیابی لاشه خودرو و ارزشی که دارد، معادل آن، وجهی را به صاحب خودرو میپردازد.
مراحل ثبتنام در طرح نقدی خودروهای اسقاط
مرحله نخست: برای شرکت در این طرح باید در مراکز اسقاط ثبتنام کنید. این ثبتنام از راه مراجعه حضوری به مراکز اسقاط یا مراجعه اینترنتی به وبسایت خودروهای فرسوده انجام میشود. نشانی سایت هم به شرح زیر است:
سایت اسقاط خودرو
https://khodrofarsoodeh.com/register
مرحله دوم: در مرحله بعدی هم فراخوانی از سوی مرکز اسقاط و تحویل خودرو اعلام میشود.
مرحله سوم: وجهی معادل ارزش وسیله فرسوده به حساب صاحب آن واریز میشود.
طرح جایگزین برای اسقاط خودروهای فرسوده
طرح دیگری هم برای اسقاط خودروهای فرسوده وجود دارد. این طرح موسوم به «طرح جایگزین» است و در آن، خودروی فرسوده با وسیلهای جدید تعویض میشود.
مراحل ثبتنام در طرح جایگزین خودروهای فرسوده
مرحله نخست: برای استفاده از این طرح هم باید در همان سایتی ثبتنام کنید که پیشتر معرفی شد. امکان مراجعه حضوری به یکی از نمایندگیهای خودروساز هم وجود دارد.
مرحله دوم: خودروی فرسوده خود را تحویل میدهید.
مرحله سوم: از طرف شرکت خودروساز به بانک معرفی میشوید.
مرحله چهارم: وام خرید خودروی تازه دریافت میکنید.
مرحله پنجم: خودروی جدید به شما تحویل داده میشود.